Borainkat fajélesztő hozzáadása nélkül, spontán erjesztjük, a vörösborok hagyományos módon, kézi csömöszöléssel, nyílt kádon erjesztéssel készülnek, 500 literes magyar tölgyfahordóban, illetve tartályban érlelődnek. Reduktív boraink is fajélesztő nélkül, de irányított hűtéssel készülnek, csavarzárral kerülnek forgalomba.
Szekszárdi Kadarka
Bár már Szekszárdon is alig van hagyományos Kadarka ültetvény, családunk egy háromnegyed hektáros darabot művel két kiváló dűlőben: Porkoláb-völgyben és Őcsényi-hegyen. Kizárólag ...
Rozika
A déli, mediterrán típusú gasztronómiai szemlélet térhódításával vált egyre gyakoribb borfajtává a rozé, mely az utóbbi években abszolút divatborrá nőtte ki magát. Pincénkben reduktív ...
Olaszrizling
Reduktív eljárással készül, fajélesztő hozzáadása nélkül. Zöldes-fehér szín, intenzív virágillat, friss, gyümölcsös zamat jellemzi, a korty végén enyhe keserű mandulára emlékeztető ...
Merlot
Őcsényi-hegy dűlő termése, hagyományos módon, nyílt erjesztéssel készült elegáns bor. Mély, sötét szín, szép test, kiegyensúlyozott tannin és savak jellemzik, illatában és zamatában ...
Lángsiller
2006-ban palackoztunk először sillerbort, melynek a Lángsiller nevet adtuk, feltámasztva egy csaknem elfeledett, a családban régen használt elnevezést. A családi legenda szerint a Lángsiller ...
Kézműves
50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot, ami csak kiemelkedő évjáratban készül. Hagyományos eljárással készül, de abban az értelemben is kézműves, hogy azok a területek, ahonnan a szőlőt szüreteltük, ...
Kékfrankos
Szekszárdon egyértelműen ebben a fajtában van a legnagyobb kitörési potenciál. Jellegzetes karakterű, tanninban gazdag, kerek, bársonyos vörösbor. Színe mély, sötét tónusú, illatában ...