50% Cabernet Sauvignon, 50% Merlot, ami csak kiemelkedő évjáratban készül. Hagyományos eljárással készül, de abban az értelemben is kézműves, hogy azok a területek, ahonnan a szőlőt szüreteltük, traktorral nem megközelíthetők, minden munkafolyamatot kézzel kell végezni. Testes, tanninos, koncentrált bor, amelyet palackozás előtt két évig érlelünk 500-as hordóban.
-
Boraink
http://neiner.hu/wp-content/uploads/2014/10/kadarka.pngSzekszárdi Kadarka
Bár már Szekszárdon is alig van hagyományos Kadarka ültetvény, családunk egy háromnegyed hektáros darabot művel két kiváló dűlőben: Porkoláb-völgyben és Őcsényi-hegyen. Kizárólag ...
Egy hozzászólás
Kerestem a Fukszlit, de csak az Esztenbauer-nél találtam meg.
Film itt sem volt.
Üdv
Domak Béla